Fotoshoot met je hond of kat

Een professionele, karakteristieke foto
van jouw geweldige huisdier!
Oosterse/Europese korthaar kitten met bloem
Dierenfotograaf Nicolle van Knap Dier

Here I am baby,

and I can make your dream come true! 

Ik zet jouw huisdier en eventueel jou (als je dat ziet zitten), stralend, sfeervol en authentiek op de foto. En ook scherp trouwens.

De foto’s kunnen gewoon lekker bij je thuis of op locatie (bijvoorbeeld in het bos of aan het strand) gemaakt worden. Net wat bij jullie past. Hierdoor kan je dier ontspannen op de foto en dat zie je terug!

Voor katten is het trouwens aan te raden dit binnenshuis te doen, tenzij jou kat fearless in het leven staat en net zo goed luistert als een hond.

Voor we beginnen met de fotoshoot maken we eerst even kennis. Ik geef het dier de ruimte om te wennen aan mij en de apparatuur. Wanneer we er klaar voor zijn, kunnen we los! Ook hier neem ik ruim de tijd voor. Soms gaat het vlot en soms duurt het wat langer dan gedacht. Is niet erg. Ik stop pas als we allemaal blij zijn. Et Voilà, een fantastische shoot is een feit en een herinnering voor nu en altijd!

Arianne

"Wat een held! Zo'n fijne dame om mee te werken en haar foto's zijn om te zoenen! Knap Dier; Bedankt!!"

Kaat

"Puur, echt en origineel!Zoals Nicolle is, zet ze je op de foto. Mens en dier.Ik ken heel veel fotograven, maar zij is de beste. Ze heeft de gave om altijd het goede moment en de goede hoek te pakken en dit levert de prachtigste plaatjes op! Niet bewerkt, maar gewoon zo puur, echt en knap, zoals je bent."

Cesky Fousek met baasje

Saskia & Jones

"Normaal gesproken plaats ik nooit reviews. Maar bij deze maak ik graag een uitzondering. De foto's van de fotoshoot van mijn hond Jones zijn echt fantastisch geworden. De shoot zelf was erg ontspannen en gezellig. Nicolle neemt ruim de tijd en zorgt ervoor dat zowel de baas als hond ontspannen zijn. Dat is te zien in het resultaat! Jones is vastgelegd precies zoals ze is. Ik ben echt heel blij met de foto's!!"

Portret Sandra

Sandra

"Nicolle is bij ons geweest om foto's van kittens en pups te maken.ze is de rust zelf en neemt alle tijd voor de dieren en ondertussen knuffelt ze ook, ze is heel liefdevol en super kwaliteit van foto's . Ik raad haar 100 % aan voor het maken van foto's."