Over Nicolle van Knap Dier

Hello, is it me your looking for?
Dierenfotograaf Nicolle van Knap Dier
Dierenfotograaf Nicolle van Knap Dier
Dierenfotograaf Nicolle van Knap Dier

Huisdieren en fotograferen,

Portret kitten Oosterse/Europese korthaar in lijst

het tovert een lach op mijn gezicht. Vaak zie ik de foto’s al in mijn hoofd voordat de sessie begint. Ik ben een beelddenker. Een sfeermaker, letterlijk en figuurlijk. Ik werk met dat wat zich in het moment aandient aan belichting, omgeving en sfeer. Hiermee creëer ik de ideale setting om jouw huisdier op zijn best én precies zoals hij is, vast te leggen.

De fotoshoot zelf moet een beleving zijn voor jou en je huisdier. Ik geef een dier graag de ruimte om te wennen aan mij en de apparatuur. Ik vind het belangrijk hier ruim de tijd voor te nemen. 

Gezelligheid, humor en alle aandacht voor jullie, dat kun je van me verwachten!

Vrienden vertellen:

Portret Joyce

Joyce

"Nicolle werd mijn nieuwe collega. Een leuk mens waar het direct mee klikte. Een bonk enthousiasme en vrolijkheid. Een goed gevoel voor humor, heel empathisch en vol motivatie. Je weet precies wat je aan Nicolle hebt want ze zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Dromen zijn er om waar te maken en daar is Nicolle nu mee bezig. Het gaat je lukken omdat dit jouw ziel en zaligheid is. Veel succes lieve Nicolle met Knap Dier Fotografie! Liefs Joyce"

Portret Diana

Diana

"Nicolle ken ik al sinds mijn tiende jaar en is altijd al geliefd met katten geweest. Ze is zorgzaam en weet haar rustige houding over te brengen naar mensen en dieren. Je voelt je meteen bij haar op je gemak. Ze is creatief ingesteld en geduldig. Bij Knap dier moet je wezen wanneer je jouw dier de aller mooiste foto gunt maar ook met een mooie herinnering aan de shoot! Want het gaat immers niet alleen aan het om de foto, maar om de liefde voor je dier...."

Portret Linda

Linda

"Als Nicolle binnenstapt, is het ijs meteen gebroken! Nicolle is vrolijk, positief, betrokken, humoristisch en empathisch. Of je nu een baaldag hebt of niet, Nicolle tovert zomaar een lach op je gezicht. Een schat van een vrouw met een ontzettend groot hart!"

Portret Encarni

Encarni

"Dierenliefhebber daar staat Nicolle voor. Ik sta er ook eigenlijk niet van te kijken dat ze van haar passie haar werk gaat maken. Fotograferen wat ze jaren doet en nu met een doelgroep waar ze helemaal gek op is."

Kort samengevat; ik ben gek op fotograferen en doe dit inmiddels al zo’n 20 jaar!

Als gediplomeerd fotograaf blijf ik me ontwikkelen door ervaring en bijscholing.

Dit is Nicolle:

Dierenfotograaf • Portretfotograaf •  Authentiek • No nonsense • Humor • Passie voor dier & natuur • Prettig gestoord 

Dierenfotograaf Nicolle met haar hond Matilda