Beeldbank van onderneming en dier

CATchy business shoots!
Lachende assistent-dierenarts Dierenkliniek Nuland met pup
Close-up pup Dierenkliniek Nuland
Dierenarts en assistent Dierenkliniek Nuland onderzoeken pup

Dierenkliniek Nuland

Als eigenaar van of medewerker bij een dierenkliniek, uitlaatservice of trainingscentrum (you name it), heb je de mooiste baan die er is. Je werkt namelijk met dieren!

Je vindt het belangrijk dat deze passie zichtbaar wordt voor jouw klanten of bezoekers. Deze passie én professionaliteit kun je op verschillende manieren naar buiten brengen. Zakelijke fotografie is hierbij onmisbaar.

Een fotoshoot door Knap Dier levert je een beeldbank aan professionele beelden op om te gebruiken voor social-media, website, folders, flyers en andere uitingen.

TARIEF

I'm professional

Zakelijke beeldbank

499,-
  • Fotoshoot één of twee personen *
  • Vijfentwintig foto's op lage én hoge resolutie
  • Een tot drie uur fotografie (indicatie)

Hoe gaat het in zijn werk?

Omdat elke zakelijke shoot op maat is, hebben we vooraf een intake. Dit is belangrijk om zo de wensen duidelijk in kaart te brengen en heldere afspraken te maken.

Voor deze intake kom ik, afhankelijk van de locatie, naar je toe of hebben we telefonisch contact.

Als de afspraken in grote lijnen zijn gemaakt, plannen we de shoot!
Tijdens deze shoot neem ik de tijd zodat de dieren kunnen wennen aan mij en de apparatuur. Foto’s kunnen gemaakt worden van zowel de dieren als jou en je team of een combinatie hiervan.

Na de shoot maak ik een voorselectie van het beeldmateriaal zodat je keuze hebt uit de beste foto’s voor jouw beeldbank. Je ontvangt deze voorselectie per link via mail. 

Heb je een selectie gemaakt? Super! Dan ontvang je deze na betaling in lage én hoge resolutie wederom per link via mail. Je hebt nu een goed gevulde beeldbank met zakelijke foto’s waarmee je vooruit kunt en professioneel voor de dag komt. Een investering die zijn geld meer dan waard is!